Dokonalé vaření
Dokonalé vaření je web pro vás, kteří rádi vaříte. Dozvíte se v čem vařit, co vařit a jak vařit. Od nádobí přes recepty až po kurzy vaření.
Zmrazené rybí filety pečené v remosce
2022-05-24 10:30:39Pro model Remoska® Prima 4 l Velmi jednoduché Doba přípravy cca 50 minut Suroviny na zmrazené rybí filety pečené v remosce 600 g mražených filetů z tresky 1 kg brambor 400 g rajčat 4 ks naťových cibulek citron ghí nebo máslo mletý pepř sůl Postup přípravy Oloupané brambory povaříme 10 minut, nakrájíme je na plátky […] Článek Zmrazené rybí filety pečené v remosce se nejdříve objevil na Dokonalé vaření....
Kuře na zelí v Remosce
2022-05-17 11:33:03Pro model Remoska® Prima 4 l Jednoduché Doba přípravy cca 90 minut Suroviny na kuře na zelí v remosce 1 menší kuře (případně 4 kuřecí zadní čtvrtky) anglická slanina cca 6 plátků kysané zelí 500 g 1 cibule grilovací koření mletý pepř sůl Postup přípravy Kysané zelí scedíme a rozprostřeme na dno remoskové mísy. Pokud […] Článek Kuře na zelí v Remosce se nejdříve objevil na Dokonalé vaření....
Pečená krkovice v Remosce
2022-05-11 13:35:50Pro model Remoska® Prima 4 l Velmi jednoduché Doba přípravy cca 90 minut Suroviny na pečenou krkovici v Remosce 4 – 6 plátků vepřové krkovice přibližně 2 cm silné 5 lžic oleje grilovací koření pepř sůl Grilovací koření, pepř a sůl rozmícháme ve 4 lžících oleje. Plátky vepřové krkovice protáhneme touto marinádou tak, aby jí […] Článek Pečená krkovice v Remosce se nejdříve objevil na Dokonalé vaření....
Pečení masa v remosce
2022-05-09 13:46:29Pro pečení masa je Remoska výbornou volbou. Je vhodná pro přípravu masa vepřového, hovězího, drůbežího, zvěřiny i ryb. Stačí dodržet pár jednoduchých zásad a chutná pečeně je na stole. Je to mnohem jednodušší než v troubě. Podívejte se na několik základních rad. Rady pro pečení masa v remosce Osolené a ochucené maso vložte na suché […] Článek Pečení masa v remosce se nejdříve objevil na Dokonalé vaření....
Zapečený květák se sýrem v Remosce
2022-05-05 16:31:50Pro model Remoska® Prima 4 l Velmi jednoduché Doba přípravy cca 60 minut Suroviny na zapečený květák se sýrem v Remosce: 1 větší květák 4 vejce 0,25 l zakysané smetany 200 g nastrouhaného tvrdého sýra sůl máslo či ghí na vymazání mísy Omytý květák rozebereme na malé růžičky a vaříme do poloměkka cca 10 minut. […] Článek Zapečený květák se sýrem v Remosce se nejdříve objevil na Dokonalé vaření....